Csajok és pasik
|
|
Adry | Dátum: Vasárnap, 2010-02-28, 20:55 | Üzenet # 1 |
 Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 33
Állapot: Offline
| A téma közkívánatra jött létre,mert nem lehet eleget beszélni róla.Tapasztalatok,kérdések,észrevételek minden mennyiségben.
|
|
| |
Adry | Dátum: Vasárnap, 2010-02-28, 21:08 | Üzenet # 2 |
 Őrmester
| Na jöhetnek a történetek,vélemények,észrevételek...
|
|
| |
djrg | Dátum: Hétfő, 2010-03-01, 14:21 | Üzenet # 3 |
 Tulajdonons
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 76
| Adry, király, hogy létrehoztad a témát, éppen be akartam valahova másolni a következő beszélgetést, ami az oldalon zajlott le a Mini-Chat-en: Quote encsuh szia tamcs tamy szijja enikóm tamy bazd rájöttem hogy a legtöbb pasi 1 köcsög patkány encsuh ez nem ujdonság az a baj tamy hát én még csak most jöttem rá tamy de tanultam is belőle encsuh nem baj hiedd el vannak normális pasik is encsuh csak nem itt tamy az biztos csak az uncsim roli mert nála rendesebb fiu nincs a világon tamy de a többi az inkább nem is irok semmit rájuk nem érdemlik meg hogy róluk beszéljünk encsuh nah azért óvatosan csak az uncsid encsuh hm az lehet sokan vannak akik csak egy dologra mennek tamy mondtam ő kivétel rá soha nem mondanék ilyet encsuh közbe lehet semmit nem tudnak tamy hogy sok van encsukám itt csak olyan van encsuh hm akkor te csak ilyen patkány fiukkal taliztál? tamy legalább is akit ismerek és itt fent van az ....... encsuh érteem encsuh ellöb utobb mindeki változik encsuh többre fognak vágyni tamy még több pi..ra encsuh hát kb tamy :P encsuh nah más téma ? tamy szerinted van olyan fiu aki nem csak azt akarja????:O encsuh valahol biztos encsuh de ha meg nm csak azt akarja akkor vmi más baja van tamy valahol:) encsuh hát itt miért is lennének ? tamy de az is aki csak össze visza ba...ik az is megfogja szívni egyszer majd megszeret egy csajt aki madj elküldi a picsába encsuh hát tamy lehet jo meglátás, de az ilyenek nem nagyon tudmak ugy szeretni, meg meg csak az alsó fejükkel éreznek tamy jah ez tényleg igy van tamy ezek esetleg egy guminőt tudnak szeretni de azt is csak azért mert az nem mond nemet nekik xD encsuh ez az eggyeseknek fájdalmas igaszság encsuh nah de jo azért nem mindenki ilyen encsuh a szeműveges 10 éves kölykök tamy igaz de azok is megnőnek xD encsuh váltsunk témát encsuh egyszer csak csak ... Hogy véleményemet én is kinyilvánítsam, szerintem a nők is ugyanilyen arányban rosszak... A szemüveges kölykök pedig nem bénák 
|
|
| |
Adry | Dátum: Hétfő, 2010-03-01, 14:32 | Üzenet # 4 |
 Őrmester
| Ajjajj,pedig ezek nagy részét Tamy visszavonta.És nem akarta hogy ennyire nyilvánosságra kerüljön,de hát ez van.Nem lesz gond belőle. Örülök h hasznos a téma létrehozása. Egyébként miért akartad bemásolni valahová? A véleményedre meg csak annyit,hogy igazad van,csak a pasik nem titkolják,a nők pedig igen.Azokat csajokat pedig akik nem titkolják gyönyörű szép k-betűs jelzővel szokták illetni,na ez az oka az egész dolognak.
|
|
| |
djrg | Dátum: Hétfő, 2010-03-01, 15:52 | Üzenet # 5 |
 Tulajdonons
| Quote (Adry) Egyébként miért akartad bemásolni valahová? Mert ez elgondolkodtató téma és szerencsére pont ide illik Szomorú, hogy sok lány így gondolja, hogy majdnem az összes pasi ilyen bitang 
|
|
| |
Adry | Dátum: Hétfő, 2010-03-01, 16:46 | Üzenet # 6 |
 Őrmester
| Ez után a beszélgetés után hoztam létre a témát,úgy éreztem szükség van rá,úgy látom jól tettem. Egyébként meg azért látja így aki így látja,mert ez az általános jelenség,persze tényleg nem igaz minden pasira. Ilyen korban még nem is lenne szabad leírni sem a pasikat,sem a csajokat.
|
|
| |
tamy | Dátum: Hétfő, 2010-03-01, 17:53 | Üzenet # 7 |
 Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 11
| hm hát igen van pár dolog amit lehet nem kellet volna leirnom de én csak őszinte voltam és tényleg ez a véleményem! tök jó adri hogy megcsináltad<3 köszi roli hogy bemásoltad legalább nem kell leirnom még egyszer
|
|
| |
Adry | Dátum: Hétfő, 2010-03-01, 18:41 | Üzenet # 8 |
 Őrmester
| Szabad országban élünk,ha minden igaz,,,mindenkinek lehet véleménye.Az meg h ezt le is írtad bátor dolog Örülök h ennyire tetszik ez a téma,remélem kapunk még hozzászólásokat.
|
|
| |
tamy | Dátum: Hétfő, 2010-03-01, 18:47 | Üzenet # 9 |
 Közlegény
| hát annyira nem tetszik csak megvan a véleményem róla !meg nem értem ezt az egészet hogy miért ilyenek a pasik de lehet majd megértem ha idősebb leszek legalább is remélem!!!
|
|
| |
Adry | Dátum: Hétfő, 2010-03-01, 18:53 | Üzenet # 10 |
 Őrmester
| Rávilágítottál a lényegre.Nem mintha annyira idős lennék,de azért van köztünk pár év.Ne izgulj lassan megkapod a válaszokat a kérdéseidre.Én már sok kérdésre megkaptam a választ amik most benned kavarognak,időben rá fogsz jönni te is mindenre,csak kell még hozzá pár év.De még ugyanúgy nekem is.Ezen kár rugózni,persze beszélni lehet róla,de ezen agyalni felesleges.
|
|
| |
djrg | Dátum: Hétfő, 2010-03-01, 21:05 | Üzenet # 11 |
 Tulajdonons
| Nekem is van és mindenkinek..mindig is lesznek kérdések az életben és sok idő, amíg megkapjuk a választ... Ez nem kor kérdése, tapasztalat. A tapasztalat sokszor egyenlő a szívással...
|
|
| |
tintike | Dátum: Hétfő, 2010-03-01, 21:25 | Üzenet # 12 |
 Őrmester
Üzenetek: 34
| Jól eltémázott Tamcsi, az tuti. De amúgy én segédkeztem Rolinak a kimásolgatásban, meg stb, szóval Tamikám nekem is köszönheted, hogy nem kellett újra írnod XD Amúgy nyugodjatok meg, pasikba és csajokba is lesznek mindig k-k is és nem k-k is Vagy elfogadod őket, vagy felrúgod őket
|
|
| |
Adry | Dátum: Hétfő, 2010-03-01, 22:36 | Üzenet # 13 |
 Őrmester
| Quote (djrg) Nekem is van és mindenkinek..mindig is lesznek kérdések az életben és sok idő, amíg megkapjuk a választ... Ez nem kor kérdése, tapasztalat. A tapasztalat sokszor egyenlő a szívással... Itt nem arról van szó h az élettel kapcsolatban van-e megválaszolatlan kérdés,mert egyértelműen van és mindig is lesz. Itt kifejezetten csajokkal és pasikkal kapcsolatos kérdésekről van szó-ugye ami a téma címét is adta-és valószínűleg már több kérdésemre megkaptam a választ mint Tamy de Ő is ugyanúgy meg fogja kapni,csak kell hozzá egy pár év.Ebben a témában már többet láttam meg éltem meg mint Tamy,szóval Én nem ítélem el ennyire a dolgot,és nem hibáztatom ennyire csak a pasikat. Egy idő után már Tamy sem fogja ennyire...
|
|
| |
Kiccsy | Dátum: Kedd, 2010-03-02, 19:03 | Üzenet # 14 |
 Közlegény
Üzenetek: 19
| Lányok lányok......:D gyanús hogy rólam beszéltek nem???;) na jól van akkor..lesz még ennek böjtje :P
|
|
| |
tamy | Dátum: Kedd, 2010-03-02, 19:14 | Üzenet # 15 |
 Közlegény
| neked is köszönöm tintike<3hát remélem adri hogy én sem fogom elítélni a fiukat ennyire mert a mostani véleményem az nagyon rossz!!!!!én csak azt nem értem egy fiu miért mindig azzal a lánnyal baszik ki aki tényleg szereti.!ezt soha nem fogom megérteni  Hozzáadva (2010-03-02, 19:14) --------------------------------------------- mi itt nem egy emberől beszélünk hanem az összes fiuról!!! 
|
|
| |