Csajok és pasik
|
|
Adry | Dátum: Vasárnap, 2010-02-28, 20:55 | Üzenet # 1 |
 Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 33
Állapot: Offline
| A téma közkívánatra jött létre,mert nem lehet eleget beszélni róla.Tapasztalatok,kérdések,észrevételek minden mennyiségben.
|
|
| |
Kiccsy | Dátum: Kedd, 2010-03-02, 19:33 | Üzenet # 16 |
 Közlegény
Üzenetek: 19
| ne hiszem....de tuti közte vagyok akikre gondoltatok
|
|
| |
Adry | Dátum: Szerda, 2010-03-03, 17:21 | Üzenet # 17 |
 Őrmester
| A téma azért jött létre h mindenki kinyilváníthassa a véleményét,és semmiféle böjtölésre nincs szükség. Szóval azért mert vki nyíltan leírta az véleményét és tapasztalatát és ez esetben negatív a dolog ,senkivel nem kell kib*ni.Ha vki úgy érzi h magára ismert akkor sem kell bosszúhadjáratot indítani. De ha vkinek vmi nem tetszik akkor egészen nyugodtan közölje felém. Tamy neked meg előbb-utóbb úgyis más lesz a véleményed Egyébként meg csaj létemre mégis azt mondom h nem kell leírni a pasikat,mert csajok közt is vannak ugyanolyanok mint azok a pasik akiket leírtatok.
|
|
| |
tamy | Dátum: Szerda, 2010-03-03, 17:57 | Üzenet # 18 |
 Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 11
| biztos van ilyen csajba is sőt tuti!!!és igen más lesz a véleményem majd egyszer!!!!
|
|
| |
tintike | Dátum: Szerda, 2010-03-03, 19:23 | Üzenet # 19 |
 Őrmester
Üzenetek: 34
| Hehe, valaki nagyon magára vette itt a dolgokat . Amúgy nyugi csajok, mert később lehet ennél nagyobb problémáitok lesznek az életben. Nem csak a pasik körül forog a világ, forogjanak ők körülöttünk.
|
|
| |
tamy | Dátum: Szerda, 2010-03-03, 19:28 | Üzenet # 20 |
 Közlegény
| nem kicsit nagyon sokat segítettél te is meg tinti is
|
|
| |
Adry | Dátum: Szerda, 2010-03-03, 20:06 | Üzenet # 21 |
 Őrmester
| Jajjj de örülök,szólj ha van még vmi amiben tudok segíteni Én egyébként is már nagyon régóta nem húzom fel magam a pasi témán.
|
|
| |
tamy | Dátum: Szerda, 2010-03-03, 20:13 | Üzenet # 22 |
 Közlegény
| hát én még nagyon komolyan veszem a dolgokat!lehet azért mert eddig elhittem mindenkinek mindent!!!!!!de mostmár viszont semmit nem fogok ez tuti
|
|
| |
Adry | Dátum: Szerda, 2010-03-03, 22:01 | Üzenet # 23 |
 Őrmester
| Ez az h még most nem kéne annyira komolyan venni,majd ráérsz később is. Egyébként meg nem szabad mindenkinek mindent elhinni,de ez nemcsak erre a témára vonatkozik.
|
|
| |
tamy | Dátum: Csütörtök, 2010-03-04, 15:58 | Üzenet # 24 |
 Közlegény
| köszi a jótanácsokat adri<3sokat segítettek
|
|
| |
Adry | Dátum: Csütörtök, 2010-03-04, 19:21 | Üzenet # 25 |
 Őrmester
| Tamy bármikor
|
|
| |
tamy | Dátum: Csütörtök, 2010-03-04, 20:06 | Üzenet # 26 |
 Közlegény
| köszönöm rendes vagy
|
|
| |
Kiccsy | Dátum: Péntek, 2010-03-05, 11:45 | Üzenet # 27 |
 Közlegény
| De legalább ne kislányos kérdéseket és témákat beszélnétek :P Ezeket a 10 évesek beszélik 10 perces szünetben mert más témájuk nincsen. Na mindegy nekem 8. Ja meg ha mégis ilyen leszűkitett témában vagytok akkor azt nem a +18as témák közt kéne. ide valami pikánsabb kellene és nem hiszem Tami hogy neked már van ilyen DE ez nem cikizés hanem örülj neki, mert még ráérsz Szicsu
|
|
| |
Adry | Dátum: Szombat, 2010-03-06, 17:34 | Üzenet # 28 |
 Őrmester
| Tőlem arról beszélhetünk amiről akartok.Cuki vagy h lekislányoztál ezzel engem is.Ebből is látszik h nem ismerjük annyira egymást,sok mindent nem tudsz még. Sajnálom h így látod a dolgot de a dugásról sem lehet reggeltől-esig beszélni.De úgy látom ez a lételemed,ami nem baj,csak engem ezért nem kell lekislányozni,mert nem a sexről beszélek egyfolytában. De egyébként létrehozhatsz "pikánsabb" témát is egészen nyugodtan.Egyébként sem volt kikötés h semmi 18+ nem lehet ide írni,ezért van ez a téma ebben a kategóriában. Hozz fel egy másik sztorit nyugodtan,arra is fogok válaszolni. Várom a kérdésdet vagy sztoridat vagy amiről beszélni akarsz.
|
|
| |
Kiccsy | Dátum: Hétfő, 2010-03-08, 18:21 | Üzenet # 29 |
 Közlegény
| Gondolom mivel gumiszoba akkor felnőtt téma kell!! téged nem kislányozlak le mert te inkább anyáskodó vagy ami nem baj :D. Ezt a témakeretet te hoztad létre tehát neked kell picit felnőtt témába terelni.Lehet ilyesmiről is beszélni mint eddig de nem itt!!!!!!!! Lgyél egy picit nyitottabb és perverzebb :P Pusza (L)
|
|
| |
Adry | Dátum: Kedd, 2010-03-09, 18:34 | Üzenet # 30 |
 Őrmester
| Quote (Kiccsy) Gondolom mivel gumiszoba akkor felnőtt téma kell!! téged nem kislányozlak le mert te inkább anyáskodó vagy ami nem baj :D. Ezt a témakeretet te hoztad létre tehát neked kell picit felnőtt témába terelni.Lehet ilyesmiről is beszélni mint eddig de nem itt!!!!!!!! Lgyél egy picit nyitottabb és perverzebb :P biggrin Pusza (L) Van benne igazság az biztos.Máshova nem tudtam tenni a témát,én is azt hittem h kicsit nyitottabb lesz,egyébként kérésre lett létrehozva. Elhiheted h a nyitottabb,perverzebb témához is hozzá fogok szólni. Hogy anyáskodó lennék,az lehet,de a fiatalabbakat is ösztönözni kell,ne csak a rosszat lássák bennetek,pasikban:p Tudnék mit mesélni,de azért annyira nem nyilvános,de négyszemközt megbeszélhetjük ha érdekel. 
|
|
| |